Aydınlatma Metni

Eaton Elektrik Ticaret Limited Şirketi ("Eaton") şahısların temel hak ve hürriyetlerini, özellikle de kişisel verilerin gizliliğini korumak için düzenlenen "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında size bilgi vermek istemektedir.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş ve 07 Nisan 2016 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu Kanun; şahısların temel hak ve özgürlüklerin korunması, özellikle de kişisel verilerin işlenmesi hususundaki gizlilik ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerce takip edilecek prosedür ve prensipleri belirlemek için çıkarılmıştır. Madde 10 kapsamında düzenlenen bilgi verme yükümlülüğünün yerine getirilmesi için Eaton müşterilerine ve internet sitesini ziyaret eden ziyaretçilerine Eaton tarafından kişisel verilerinin nasıl işlendiğini ve gerekli olduğunda Eaton tarafından "Rızalarının" nasıl alındığını açıklamak adına işbu bilgilendirme metnini iletmektedir.

1. Eaton’ın Kişisel Verilerinizi Nasıl İşlediği Hakkında Bilgi (Kanun’un 5. ve 6. maddelerine atıfta bulunulmaktadır):

https://www.eaton.com/us/en-us/company/policies-and-statements/privacy-cookies-and-data-protection.html

2. Eaton’ın Kişisel Verilerinizi Nasıl ve Ne Amaçla İşlediği Hakkında Bilgi:

Kanun uyarınca, açık rızanız gerekli olduğunda, “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Rıza” metnini okumanızın akabinde Eaton, ilgili internet sitesinde yer alan “Katılıyorum” butonuna tıklamanızı talep edecektir.

3. Eaton’ın Kişisel Verilerinizi Aktaracağı Şahıslar ve/veya Organizasyonlara Dair Bilgi:

Eaton, Veri Koruması ve Gizlilik Bildirimi’nde belirtilen amaçlar doğrultusunda, kişisel verilerinizi aktarabilir.
Uluslararası Veri Aktarımları, Gizlilik Kalkanı Bilgisi: https://www.eaton.com/us/en-us/company/policies-and-statements/privacy-cookies-and-data-protection/international-data-transfers--privacy-shield-information.html
Kanun kapsamında kişisel verilerinizi aktarmak için açık rızanız gerekli olduğunda Eaton “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Rıza” metnini okumanızın akabinde Eaton ilgili internet sitesinde yer alan “Katılıyorum” butonuna tıklamanızı talep edecek veya Eaton rızanızı temin edebilmek adına sizinle iletişime geçecektir.

4. Uygulanabilir Mevzuatlar ve Kanun Uyarınca Veri Sahiplerinin Hakları Hakkında Bilgi:

Veri sahiplerinin hakları: https://www.eaton.com/us/en-us/company/policies-and-statements/privacy-cookies-and-data-protection/how-we-keep-your-personal-data-secure.html
Ek olarak, veri sahibi kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme ve silme, tahrip etme ve düzeltme gibi Eaton tarafından yapılan işlemlerin, kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme hakkına sahiptir.

Veri sahibi olarak haklarınız ile ilgili talepleri Eaton’a iletmeniz halinde Eaton talebinizi, talebin niteliği göz önünde bulundurularak en kısa sürede ve en geç 30 gün içerisinde sonuçlandıracaktır.

Eaton’ın İletişim Bilgileri:

Adres: Eaton Elektrik
Ticaret Limited Şirketi
Değirmen Sok. Nida Kule
İş Merkezi No.18 Kat.17
Kadıköy, İstanbul
Telefon No: +90 216 464 2020
E-posta: infoEGTurkey@eaton.com